#FAQ

Soalan yang biasa kami terima...


Berapa harga Moder ni?
Harga Moeder ni RM159/169ss. Tapi sekarang ada Promosi. Harga promosi cuma RM99 sm/109ss siap FREE postage lg. Sis berminat untuk buat tempahan?
Cara minum dia macam mana?
Cara minum mudah je, Cuma 1 Scope dan bancuh dengan Air xxml, macam sis bancuh milo atau susu biasa.. :)
Ada pantang larang yang saya perlu jaga?
Tak ada pantang larang sis, Cuma kalau tekanan darah terlalu rendah atau doktor kata tak normal, elok sis dapatkan nasihat doktor dulu :)
Kalau ada alahan seafood/resdung boleh ambil tak?
Boleh sis, tak ada masalah untuk yang ada alahan seafood, Sbb kandungan Moeder dari makanan Sunnah, dan Extrak tumbuhan, xde lemak binatang, susu Pun dari kambing , Bukan lembu, so memang baik untuk ibu dan kandungan. Kalau takut boleh cuba sekali dahulu di waktu pagi dan tunggu kesan dalam 12 jam. jika tiada alahan maka ianya sesuai untuk penggemar seafood and alahan resdung.
Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
Memang tak ada masalah sis, Cuma kalau Kritikal better sis Rujuk pada Doktor sakit sis tu, sebab takut sis makan ubat hospital,, Tak berkesan sis.
Berapa lama biasa boleh nampak result ni?
Result adalah berbeza untuk setiap individu. ada yang nampak kesan serta merta dan ada yang nampak kesan dalam 2 atau 3 hari. InsyaAllah minum Moeder ni paling kurang dalam seminggu dah boleh rasa kesan. :)
Ibu yang berpantang boleh minum Moeder ni tak?
Ibu yang berpantang boleh teruskan minum Moeder,tiada masalah.. Ia juga dapat memberi tenaga disamping membantu menambahkan kuantiti susu.
Produk ni dari mana? Ada kelulusan tak?
Produk adalah Buatan Malaysia, Buatan Bumiputera dan keluaran kilang GMP. Tiada bahan terlarang.Kami ada kelulusan KKM. InsyaAllah selamat diminum.
Waktu kandugan cecah berapa bulan baru boleh minum Moeder ni?
Boleh diminum sebaik sahaja kandungan mencecah ke 4 bulan.
Budak boleh minum tak?
Budak umur berapa yang nak minum tu ya. Susu ni sesuai untuk ibu hamil dan menyusukan bayi sahaja.
Moeder ni boleh kurangkan rasa sakit2 badan time pregnant tak?
Hai sis, kesan pada individu adalah berbeza...ketika hamil wanita akan mengalami samada alahan atau letih lesu. ianya disebabkan oleh perubahan hormon pd tubuh. bagaimanapun sis dinasihatkan untuk sabar sewaktu minum Moeder.
Yangg ada loya2 muntah2 / morning sicknss boleh kurangkan ke?
Untuk loya dan muntah elok minum Moeder kerana ia membantu memberi tenaga dan nutrisi pada tubuh akibat muntah. jika masih tak lalu juga sis boleh bancuh moder dgn sedikit air suam dahulu dan tambh air dingin. Pastikan sis minum susu dengan segera.

#Hubungi kami

Jangan segan-segan untuk call kami untuk bertanya soalan. Sis tak makan orang :)